Onze autoverzekering

In samenwerking met onze nieuwe makelaar en op veler verzoek kunnen wij onze leden nu ook een voordelige en totale autoverzekering aanbieden.  De verschillen met de “goedkoopste” tarieven op de markt kunnen oplopen tot honderden euro’s afhankelijk van de dekking die u wilt. Te meer geniet u van een uitgebreide rechtsbijstand en 24/24 bijstand.

Let op, u kunt meerdere voertuigen verzekeren per lid.  Twijfelt u, hebt u vragen, aarzel niet om ons of de verzeringsbemiddelaar te contacteren.

Alle formaliteiten gebeuren vanuit uw luie zetel. Zelfs een nieuwe nummerplaat vraagt en bekomt u zonder uw woning te verlaten!

Vul volgende vragenlijst in, mail hem of stuur hem op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  

Ontdek vlug hoeveel euro’s u in uw zak kunt steken! Klik hier

Rechtsbijstand

In samenwerking met onze nieuwe makelaar en op veler verzoek kunnen wij onze leden nu ook een voordelige en totale rechtsbijstand voor uw voertuigen aanbieden. Voor meer informatie, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .